Solveig Z

onsdag, augusti 09, 2006

Akuten i Enköping är kanonbra

I går var jag på ett otroligt bra evenemang i Östhammar. Många intresserade personer som ställde bra frågor om centerns politik. Det var Kennet Johansson centerns talesman i socialpolitiska frågor som tillsammans med mig var ditbjudna.

Väl hemkommen tittade jag på mail och hade tänkt att hinna ut i trädgården en sväng. Men inte då. Tove, dottern, tog en sväng med inlinesen och råkade göra ett snedskär. Hon har gjort sig riktigt illa i sitt knä vid en slalomtävling. Det har fixats till med titthålskirurgi. Men nu var det dax igen. Två snälla människor hjälpte Tove att ringa hem och att hålla henne sällskap till snälla pappan kom till undsättning.

Färden gick till akuten på Lasarettet i Enköping. Där blev hon väl omhändertagen och hon hade tur det var inte speciellt många där. Tänk vad snälla, trevliga och proffsiga dom är på akuten. Det är riktigt roligt att komma dit. Ja, om anledningen var en annan förstås. Snälla mamman bytte av pappan så han kunde komma hem och måla. Men det var nästan ogjort för han kom inte hem så mycket snabbare än vi. Alltså vården är bra när man väl är där. Men stackars alla som får vänta i vårdköer, telefonköer eller på att vårdcentralen ska öppna för den har semesterstängt. Men allt kan bli bättre om rätt röst faller i rätt kuvert om 39 dagar.

Hälsningar
Solveig