Solveig Z

fredag, september 08, 2006

Vi rundar sista kurvan

Nu rundar vi sista kurvan. Snart är det bara upploppsrakan kvar. Det gäller att ligga bra när upploppet börjar för att man ska ha en chans. Jag tycker att centern ligger bra till och nu gäller det att öka.

Vi har ett bra studentprogram, som bl a kom fram i går när vi spelade stundetmonopol i hällregnet på Forumtorget i Uppsala. En kul grej. Det är inte lätt att leva på ett studielån på 7.200. Centerns förslag kan ni bland annat läsa om på min debatt mm där har jag skrivit en debattartikel under nr 11. Läs och begrunda. I går presenterades äldreprogrammet. Ett jättebra alternativ där äldre får ett bättre och tryggare omhändertagande och boende. Där det överlämnas till den äldre att själv bestämma hur det ska vara. Jätteviktigt. Drömmen om en bättre framtid där människan, ekonomin och miljön ska samsas är realistisk. Det ska inte bara vara miljön som som styra. Det ska inte bara vara ekonomin som ska styra. Det ska inte bara vara människan/kollektivet som ska bestämma. Samverkan är a. och o.

Vi ligger bra till när vi nu är på väg att runda sista kurvan. Maud ligger i och jag med. Det gäller att prata med alla. Ge tillfälle till frågor och föra samtal om framtiden och vilken skillnad det blir jämfört med nu.



Hälsningar
Solveig Zander