Solveig Z

söndag, augusti 20, 2006

Två dagar går fort

Nu är det söndag kväll och åter igen kan jag konstatera att två dagar går fort. I fredags hade vi, några väl valda personer och jag, tillsammans med Åsa Torstensson, centerns taleskvinna i arbetsmarknadsfrågor, en mycket intressant dag.

Vi besökte två starka kvinnliga företagare. Olika, men ändå lika! Margareta Reese och hennes man i deras handelträdgård och Mona Loberg, fiskare med mera. De driver företag från hjärteroten utan stora vinster men med stolthet. Tänk vad en bättre företagarpolitik skulle kunna underlätta för dess ensamföretagare.

Efter detta var det dax att tvätta möbler och fixa till valstugan på torget. Känns bra att det är i gång nu. Lördag morgon var det valutpptakt i Enköping. Vi bjöd på morötter, morotsmarmelad och kex. Centern står för det och inte för extra pålagor. H, hi, hi!!! Den lilla bilen for sedan till Årsta torg i Uppsala och där pratade vid med ganska många människor. Himla bra. Hem och på med stassen, jag menar hatten, för nu var det cocktail-party. Det var en höjdare! Fortsatte festande med centerns fullmäktigegrupp. Goda kräftor. Var ganska trött och sov sedan sött.

Söndag och lite mailläsning, fixade i trädgården och hade matgäster. Trevligt! Behövde det idag för det har varit en tung dag. Men nu har jag nya friska krafter att börja veckan med. Det ska fixas mera valmaterial och planer ska läggas upp och nya väljare ska informeras. Nu kör vi!!!!

Hälsningar
Solveig