Solveig Z

fredag, augusti 25, 2006

Det finns bara en MAUD

I går var Maud Olofsson i Enköping. Det bara blixtrade till så var det över. Ja, det var inte bara hon utan även Gunvor Engström i egen hög person. Kanon damer kan man säga. Jag, Maud och Gunvor kan man säga tre starka damer. (Håller du med Cilia?) Jag ligger i lä. Maud är jädrit duktig hon kan ge svar på allt har massor av exempel och verkar så himla förankrad i allt hon säger och gör. Man litar på henne. Inget svammel. Gunvor hon är verkligen rätt person på rätt plats. Driftig, vet vad hon vill och kan framföra det. Vi är opolitiska i Företagarna säger hon. Men ni har den bästa företagarvänliga politiken. Vi drar nytta av det. Ja, så enkelt kan det uttryckas.

Om jag förstår det hela rätt så måste ju varenda företagare i detta land rösta på centern. Sören Siléns Nifo Lappset som presenterade sin världsnyhet av lekutrustning för Maud och pressen är en driftig företagare. Han muddrar på oförtrutet och det visar sig att det ger resultat. Han är samhällsengagerad och tar ansvar för skolungdomar som behöver praktik till exempel. Så´na företagare behövs. Och då måste det vara tillåtet att de tjänar pengar. Nöjda företagare ger ringar på vattnet och det faller ut på alla.

Kul och upplyftande att träffa duktiga kompetenta damer som är förebilder. Och Sören det finns bara en som han.................

Hälsningar
Solveig