Solveig Z

onsdag, september 06, 2006

IT-SKANDALEN

Oj, vad det är jobbigt det som hänt med folkpartiet. Varför skulle det hända just nu? Det var (och är) en bra politik vi har inom alliansen. Centern var på väg att öka och komma in i folks medvetande. Helt plötsligt folkuseras allt på att någon från folkpartiet gått in i sossarnas datasystem. Inget annat är intressant för media. Det är val om 11 dagar och ingen vill prata politik just nu. Från den ena sekunden till den andra händer det.

Fredrik Reinfeldt hade skött sig bra i TV-utfrågningen. Toppen! 2 timmar senare, mitt i natten, håller sossarna presskonferesn och berättar om it-grejen. Beräknande? Sossarna hade känt till detta sedan länge. Personal och politiker inom fp avgår, tar time-out och Lejonborg försöker försvara sig. Varför händer detta?

Sverige förtjänar ett bättre öde än att Sossarnas bakslughet och hämnd ska få avgöra. I detta fall är inte alla medel tillåtna det gäller bara i krig och kärlek inte i valrörelsen. Men kan man inte mäta sig i debatten om framtidsfrågorna så.......Svenska folket kan med all säkerhet inse detta och jag tror inte att sossanra går som vinnare ur detta.

Hälsningar
Solveig