Solveig Z

söndag, oktober 14, 2007

Blir tokig

Nya opinionssiffror publicerade idag. Kan man bli annat än tokig. Den politik som vi i alliansen för är jättebra. Alla som jobbar får mer i plånboken. De som är arbetslösa eller sjuka och vill och kan jobba ska få jobb genom att företagen och offentliga sektorn ska få lägre arbetsgivarvgifter om de anställer. Är inte det bra? Det är ju vad alla vill!!!

I veckan som gått har jag varit och "pryat" på Home Maid i Uppsala. De har så mycket nya kunder så de hinner inte anställa. Detta tack vare att man får 50% reducerad skatt på hushållsnära tjänster. Det är ju kanon. Var i Heby och lyssnade på Hebymodellen. Där får folk med idéer hjälp att starta företag och det går kanonbra. Vid besöket i Hargshamn fick jag se en verksamhet som bygger ut och har "kunder" som nyttjar hamnen och dess lagerverksamhet. Det är ju toppen.

Allt det händer i Uppsala län, i Sverige och världen och ändå är opinionssiffrorna dåliga. Det kan bara gå åt ett håll - bli bättre. Ingen regering skulle kunna fixat detta så snabbt som det nu sker. Mycket återstår men lugn det är 3 år kvar.

Har pratat med Tove idag. Man längtar kan jag säga. Nästan så man blir tokig. Men att höra hennes röst är värt jättemycket. Det ger energi t o m att kämpa för högre opinionssiffror.

Solveig